fbpx

Memoeran Facebook-kilpailun viralliset säännöt.
Osallistu kilpailuun tykkäämällä ja kommentoimalla kilpailun Facebook-päivitystä.

Järjestäjä:

Kilpailun järjestää Solentium  Oy (Ruusutie 5, 13210 Hämeenlinna). Kilpailu ei ole Facebookin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin.

Osallistumiskelpoisuus:

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet. Osallistumisoikeutta ei ole Solentium Oy:n tai muiden tämän kilpailun/ kampanjan kanssa tekemisissä olleiden yrityksen työntekijöillä.

Osallistuminen kilpailuun:

Kilpailuun voi osallistua tykkäämällä ja kommentoimalla Memoeran Facebook-päivitystä. Kommentoimalla päivitystä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

Kilpailuaika:

Kilpailuaika ilmoitetaan kilpailupäivityksessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.

Voittajan valinta:

Järjestäjä arpoo julkaisusta tykkäneiden ja kommentoineiden kesken yhden voittajan. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät, kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

Palkinnot:

Voittaja saa Facebook-päivityksessä ilmoitetun palkinnon, jonka arvo ilmenee kilpailupäivityksessä. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittaman osoitteen lähimmän postin tai Matkahuollon pisteeseen Suomessa.

Arpajaisvero:

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

Järjestäjän vastuu:

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Henkilötiedot:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja Facebook-sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.