fbpx

Mikä Exe?

Memoera Exe on uudenlainen liikuntaohjain, joka on suunniteltu muistisairaiden, ikäihmisten ja erityisryhmien käyttöön.
Laite sisältää monipuolisia pelejä, joiden tarkoituksena on virkistää aivotoimintaa moniulotteisesti, ylläpitää kognitiivista ja fyysistä toimintakykyä, helpottaa muistisairauden oireita ja hidastaa sen etenemistä.

Peleissä on muun muassa kuvallisia, päättely ja liikunnallisia tehtäviä, joiden ohjeistuksessa on vältetty sanallisia ohjeita ja käytetty kuvallista ohjeistusta.
Laitteessa ei ole ylimääräisiä toimintoja, kuten internetselainta tai asetukset -valikkoa, joten se ei vaadi mitään pohjaosaamista tai teknistä räpläämistä. Sen käyttö on turvallinen ja helppo. Kaikki koot, värit ja hahmot on huolellisesti tutkittu ja valittu.

Memoera Exe toimii televisiossa tai näytössä (HDMI -kaapelilla), joten se on jokaiselle helposti käytettävissä kotona.
Pelejä suoritetaan ohjaamalla fyysistä keppiä tai rengasta, liikuttamalla kättä, käsivartta ja yläselkää. Laitetta voi käyttää sekä istualtaan että seisaaltaan, jolloin myös alavartalo saa pientä liikettä. Pelien eri tehtävät kohdistavat käsille erilaisia liikeratoja, jolloin ikäihminen jumppaa huomaamatta. Kun on innoisaan pelaamisesta, käsi kurkottaa ylös ihan toisenlaisella tavalla.

Exen helppokäyttöisyys antaa jokaiselle mahdollisuuden ylläpitää aivojen ja lihasten toimintaa hauskalla motorisella aktiviteetillä!

Onko siitä hyötyä läheiselleni?

Jos olet muistisairautta sairastavan omaishoitaja tai etsit läheisellesi hauskaa ja kognitiivista sekä fyysistä toimintakykyä ylläpitävää virikettä, vastaus on kyllä. Memoera Exe on oiva virikevaihtoehto käyttää esim. muistisairauden hoidon tai kuntoutuksessa käytettyjen välineiden rinnalla. Laite sopii kaikille niille, jotka kaipaavat arkeensa mukavaa ja hyödyllistä ajanvietettä.

Hauska ja tehokas aivojumppa lisää oman elämän hallinnan tuntua ja kykyä itsenäiseen toimintaan. Pelien onnistuminen tuo hyvää oloa.

Eettisyys ja hinta

Memoera Exe on vuokrattavissa oleva laite.
Vuokrasopimus syntyy kun tilaat koekäytön. Sopimus ei ole määräaikainen eikä edellytä minimitilauksia. Voit palauttaa laitteen milloin tahansa.

Memoera Exen julkaisuajankohta on vielä avoin
Memoera Exen vuokrahinta tulee julkiseksi vuonna 2020