Usein kysyttyä

Mitä laite maksaa?

Yksityisasiakkaille laitteen vuokrahinta on 29,50 €/kk. Saat Memoeran käyttöön ilman sitoutumista ja laitteen ostamista. Käy katsomassa yritysasiakkaiden hinnaston täältä.

Mitä jos laite hajoaa?

Et joudu maksamaan, jos laite tippuu vahingossa tai hajoaa normaalissa käytössä. Tahallisesta teosta perimme 250 euron korvauksen.

Onko sopimus määräaikainen?

Ei ole. Voit palauttaa laitteen milloin haluat. Memoerassa ei ole määräaikoja tai minimitilauksia. Laskutus loppuu siihen päivään jolloin olet jättänyt laitteen postin kuljetettavaksi.

Miten laitteen voi tilata?

Laitteen voi tilata helposti täyttämällä tilauslomakkeen täältä, soittamalla numeroon 044 405 0400 tai lähettämällä viestin sähköpostiosoitteeseen info@memoera.fi.

Onko memoera Suomessa tehty?

On. Solentium Oy on täysin suomalainen yritys joka toimii Hämeenlinnassa. Laitteet kootaan Kuurojen Palvelusäätiö Sampolassa. Katso video täältä. Ohjelmat ja sisältö on tehty Suomessa.

Miten laitteen voi palauttaa?

Laitteen voi palauttaa postitse milloin tahansa takaisin Solentiumille seuraamalla ohjeet, jotka löydät täältä.

Onko laite oikeasti helppokäyttöinen?

On. Vain virtakytkimen painallus ja käyttö voi alkaa. Laite ei vaadi mitään tietoteknistä osaamista. Näyttöä kosketetaan sormella. Memoera tarkkailee käyttäjänsä vireystilaa ja pelit mukautuvat käyttäjän vireystilan mukaan. Pelejä  ennen on ohjevideo, joka näyttää miten tulee toimia. Lue lisää täältä.