Suosittelijat

Tällä hetkellä laitteistamme on noin 70% laitoksissa ja noin 30% yksityisasiakkailla.

Memoera on palvelukeskuksessamme

käytössä keskivaikeasti ja vaikeasti muistisairaiden yksikössä. Laite on helppokäyttöinen ja… Lue lisää ”Memoera on palvelukeskuksessamme”

Minä suosittelen Memoeraa vilpittömästi!

Jopa pitkälle edenneessäkin muistisairaudessa laite saattaa toimia yllättävän hyvin. Kun… Lue lisää ”Minä suosittelen Memoeraa vilpittömästi!”

Simo Pajunen
Geriatri ja sisätautien erikoislääkäri

Vaikka äidin muistisairaus on viime aikoina edennyt,

hän on vielä kovasti kiinnostunut Memoeran käyttämisestä ja on ylpeä… Lue lisää ”Vaikka äidin muistisairaus on viime aikoina edennyt,”

Erja Orre

Memoera on meillä käytössä päivittäin.

Kovaa suosiota on herättänyt tietovisa -peli, jota asukkaat useimminten pelaavat… Lue lisää ”Memoera on meillä käytössä päivittäin.”

Anne Koskinen

Asukkaamme pelasivat Memoeralla mielellään

ja jaksoivat keskittyä melko hyvin. Tietovisa -peliä monipuoli kysymyksineen pelattiin… Lue lisää ”Asukkaamme pelasivat Memoeralla mielellään”

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä

Memoeraan ja käytimme sitä ahkerasti. Pelit olivat mielenkiintoisia ja hyvää… Lue lisää ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä”

Annika Forsman

Meillä Raahen seudun muistiyhdistyksen

käytössä Memoera-laite on ollut eri ryhmissä – esim. vertaistukiryhmissä – yksilö-… Lue lisää ”Meillä Raahen seudun muistiyhdistyksen”

Läheisellämme on ollut Memoera käytössä neljä vuotta.

Sen käyttö on antanut mummulle jälleen pätevyyden ja onnistumisen tunnetta.… Lue lisää ”Läheisellämme on ollut Memoera käytössä neljä vuotta.”

Kati ja Jyrki Sarva

Olen yrittänyt saada mieheni katsomaan televisiota

ja innostumaan peleistä tietokoneella ja tabletilla tuloksetta. Kun Memoera tuli… Lue lisää ”Olen yrittänyt saada mieheni katsomaan televisiota”

Yksityishenkilö, Skotlanti

Terapeuttien mielestä laite soveltuu

aivoverenkiertohäiriön sairastaneille hyvin. He ovat pelanneet yksin ja myös ryhmätietovisaa.… Lue lisää ”Terapeuttien mielestä laite soveltuu”

Mervi Huttunen

Tuote koukuttaa hyvällä tavalla pelaajaa,

seniorit ovat innostuneet pelaamisesta. Hoitohenkilökunta on esittelyillä todennut memoeran soveltuvaksi… Lue lisää ”Tuote koukuttaa hyvällä tavalla pelaajaa,”